Verzuim- en re-integratiebeleid


Met de juiste aanpak kan het ziekteverzuim omlaag en een re-integratietraject soepel verlopen. In overleg met u ontwikkelt APG hiertoe een programma op maat voor uw bedrijf of sector. Ook kunnen we (de uitvoering van) bestaande ziekteverzuim- en re-integratiebeleid verbeteren.

We evalueren samen wat er al is, geven verbeteradviezen en nemen desgewenst de regie bij de uitvoering. Zo helpen we bijvoorbeeld organisaties een te hoog ziekteverzuim te verlagen of een vastgelopen re-integratietraject weer vlot te krijgen. 
Daarnaast verzorgen we interne workshops gericht op arbo- en verzuimbeleid. Denk aan het voeren van verzuimgesprekken voor leidinggevenden en het uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie. Quick wins voor een gezond verzuimbeleid.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud