Uw sociale partners, onze sectormanagers. Een vruchtbare combinatie.


Een onderscheidende cao maakt u als werkgever nog aantrekkelijker voor talent. Daarnaast kan een cao bijdragen aan het vitaal houden van uw mensen en daarmee dus van de organisatie.

APG ondersteunt u graag in het adviseren van de sociale partners in uw sector om tot een toekomstvast, flexibel en betaalbaar pakket te komen. We hebben alles in huis om het werven en binden van werknemers te ondersteunen. Zo adviseren onze sectormanagers - met kennis van én de sector én de wet en de trends – over pensioen, inkomenszekerheid, sociale zekerheid en vitaliteit, Daarnaast bieden we aanvullende, betaalbare oplossingen op de pensioenregeling. En kunnen onze juristen en actuarissen uw sociale partners bijstaan tijdens bij de onderhandelingen. Bijvoorbeeld door kosten inzichtelijk te maken van verschillende varianten in pensioenregelingen, of door de juridische mogelijkheden helder te presenteren.
Lees meer 

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud