Kennis van én de sector, én de wet én de trends

Onafhankelijk advies met meetbaar resultaat


APG ondersteunt via onafhankelijk advies, met een visie op mobiliteit en vitaliteit. We adviseren onder andere over beleidsvraagstukken m.b.t. rechtspositie, (maatwerk)ontslagregelingen, arbo- en verzuimbeleid, gezondheidsmanagement en re-integratie.

Met adviseurs die beschikken over veel kennis en ervaring. Wij ondersteunen zowel de werkgever als de werknemer. Eventueel kunnen externe deskundigen worden ingeschakeld.
Met alle ervaring op het gebied van verzuimbeleid en re-integratie, toonaangevend marktleider in uitvoering van pensioen en wachtgeldregelingen, met sectorspecifieke expertise van alle bovenwettelijke regelingen, met onze vitaliteitstrainingen, de Sociale Zekerheidswijzer en de technologische infrastructuur van APG, zijn we al een vanzelfsprekende partner voor veel organisaties en werkgevers. We bewijzen ons ook graag voor u.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud