Wat houdt een traineeship in?

Ben jij toe aan een werk- en leeromgeving die net als jij ambitieus en innovatief is? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar één van de drie APG Traineeships. De traineeships bieden jou een mooie en unieke kans om je in twee jaar te ontwikkelen tot een sterke professional. Je werkt aan vier projecten op verschillende afdelingen. Dat geeft je de ruimte om te ontdekken waar je hart ligt.

Lees hieronder meer over het: 
- Asset Management Traineeship met specialisatie Finance & Risk
- Asset Management Traineeship met specialisatie Operations
- Asset Management Traineeship met specialisatie Investment & Portfolio Management
- Asset Management Traineeship met specialisatie Quant 
- Corporate Traineeship 
- Next Gen ICT Traineeship

Corporate Traineeship

In een tweejarig programma, werk je in vier perioden van zes maanden aan projecten op verschillende afdelingen, afgestemd op jouw opleiding, ontwikkeling en drijfveren. Je kan een project draaien als (assistent)projectleider, een procesverbeteringsopdracht, business consultancy of een strategische marktanalyse(s). Je krijgt op die manier inzicht in het brede scala van werkzaamheden. Je krijgt hierbij ondersteuning van een vakinhoudelijke projectbegeleider. Daarnaast volg je opleidingen en cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling en heb je je gehele traineeship een coach als aanspreekpunt. Je sluit af met een eindpresentatie en een veelbelovende toekomst.

Wij zoeken voor het Corporate Traineeship studenten en starters met een achtergrond in risk management, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, econometrie of informatica.

Next Gen ICT Traineeship

In een tweejarig programma, werk je aan drie projecten op verschillende afdelingen die zijn afgestemd op jouw opleiding, ontwikkeling en ambitie. Op deze manier krijg je inzicht in het brede scala van de ICT werkzaamheden binnen APG. Tijdens elk project krijg je ondersteuning van een vakinhoudelijke projectbegeleider. Daarnaast volg je samen met andere trainees een intensief opleidingsprogramma voor je persoonlijke ontwikkeling en heb je je gehele traineeship een mentor om je hierin te begeleiden.

Wij zoeken voor het Next Gen ICT Traineeship studenten en starters met een achtergrond in ICT die affiniteit hebben met innovatie en de nieuwste technieken.

Selectieprocedure Traineeships

Voor het Corporate, Asset Management & Next Gen ICT Traineeship zijn er verschillende selectieprocedures. Waar de procedure verschilt lees je hieronder.

Interesse in een traineeship bij APG?

Door online te solliciteren geef je ons een eerste indruk van je achtergrond, persoonlijkheid en de ervaring(en) die je al hebt opgedaan. Solliciteren kan vanaf april 2018.

De capaciteitentest

Bij een positieve uitkomst van de capaciteitentest wordt je gevraagd een persoonlijkheidstest te maken. De persoonlijkheidstest geeft een goed beeld van jouw karakter en competenties.

De APG Match dag

Deze dag wordt voor zowel voor het Corporate, het Asset Management en het Next Gen ICT Traineeship georganiseerd en zal plaatsvinden in Heerlen (Corporate en Next Gen ICT) of in Amsterdam (Asset Management). Het programma van deze dag is helemaal gericht op elkaar leren kennen en bepalen wat we van elkaar kunnen verwachten. Het programma omvat een presentatie over wat het APG Traineeship precies inhoudt, speeddates met APG professionals, een lunch met huidige en oud trainees en andere medewerkers van APG en een borrel.

Bij het Asset Management Traineeship maak je ook nog een business case en presenteer je de uitkomst voor een vakjury.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek bespreken we alle details van ons aanbod en ronden we alle administratieve handelingen af.