IT op het hoogste niveau voor de toekomst van miljoenen Nederlanders

Bij APG werken zo’n 800 IT’ers aan een stabiele omgeving voor de pensioengegevens van 4,5 miljoen Nederlanders. De pensioenmarkt is continu in beweging, en die veranderingen moeten we snel en goed kunnen ondersteunen met onze systemen. Uitdagend werk dus met een maatschappelijk belang.

Connected IT'ers maken het verschil

Als IT organisatie voor klanten die in een sterk veranderende markt zitten, is het belangrijk dat we mee kunnen bewegen met onze klanten. Onze lange termijn visie is gericht op het connected zijn met de toekomst en met de digital world. IT vormt een alsmaar grotere succesfactor omdat onder andere IT het mogelijk maakt met nieuwe technologie in te spelen op alle veranderingen.

Daar komt automatiseren en self-service bij om de hoek kijken. Minder bezig zijn met standaard werkzaamheden en deze  sneller uitvoeren, betekent ook meer tijd voor innovatie. IT werkt binnen de organisatie als een strategische business partner in een netwerkorganisatie. IT neemt regie, creërt verbinding, gaat de dialoog aan en stimuleert samenwerking met business partners binnen en buiten APG. Dit vergroot onze wendbaarheid en de klant- en medewerkerstevredenheid.

APG heeft op IT gebied alles zelf in huis

Uitdaging en ontwikkeling

Ben je IT’er en houd je niet alleen van je vak, maar ook van samenwerken en schakelen op verschillende niveaus? Op onze IT-afdeling vind je volop uitdaging, verandering en ontwikkeling. Hier werken hooggekwalificeerde IT-specialisten niet alleen mét state-of-the-art automatiseringssystemen, maar ook aan de ontwikkeling en implementatie ervan.

Het stroomlijnen van een complex proces

Bijna 1 miljoen mensen krijgen iedere maand tot op de cent nauwkeurig hun pensioen van APG. En 1,2 miljoen mensen krijgen elk jaar een actueel pensioenoverzicht, met daarin berekeningen van hun persoonlijke pensioen in verschillende situaties. Het correct berekenen en op tijd betalen van die individuele pensioenbedragen is een complex proces waar werkgevers, werknemers en sociale partners APG op beoordelen. Niet voor niets is één op de vier APG’ers een IT’er.

Goede werkgever

We koesteren talent

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk hier al onze vacatures
Vragen? Stel ze aan ons team Sourcing!
Jeroen Goverde
Jeroen Goverde
Diana Heijmans
Diana Heijmans
Wim van Empel
Wim van Empel
André Komáromi
André Komáromi
Sander van Dijk
Sander van Dijk
Vanessa de Veer
Vanessa de Veer