Financiële ontwikkelingen in een maatschappelijke context

Een specialisme met een brede scope

Ben je een financieel specialist, econometrist of actuaris, en geïnteresseerd in politiek financiële ontwikkelingen? Dan vind je hier een interessante werkplek. Jouw werk bij APG heeft namelijk directe raakvlakken met de actualiteit. Als in Den Haag wordt besloten dat we in Nederland langer moeten doorwerken dan merken werknemers dat in de premies die ze betalen. Maar ook maatschappelijke ontwikkelingen op Europees niveau spelen een rol in dit vakgebied.

Grote geldstromen zorgvuldig in banen leiden

Iedere maand int APG de pensioenpremies van 4,5 miljoen mensen. Daarnaast betalen we maandelijks aan bijna 1 miljoen mensen de pensioenen uit. De hoogte van premies en pensioenen zijn gebaseerd op zorgvuldige berekeningen die worden uitgevoerd door financiële specialisten. Deze hoogopgeleide professionals moeten dan ook continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op pensioengebied.

Ruimte voor ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij APG draait het om mensen. We investeren graag in jouw ontwikkeling en verwachten dat je zelf ook initiatief toont. Als financiële dienstverlener die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, vinden we kennis delen belangrijk. Zowel op management als specialistisch niveau. We waarderen goede ideeën en waar mogelijk kun je deze ook uitvoeren.

Bij Finance draait het om analyseren en adviseren

Houd je van een intellectuele uitdaging en adviseer je graag op basis van feiten? Dan zijn er verschillende functies en rollen bij Finance die bij je kunnen passen zoals bijvoorbeeld: 

  • Asset Liability Management (ALM)
  • Risicomanagement
  • Juridisch advies
  • Actuarieel advies 
  • Advies sociale partners 

Goede werkgever

We koesteren talent

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk hier al onze vacatures
Vragen? Stel ze aan ons team Sourcing!
Jeroen Goverde
Jeroen Goverde
Diana Heijmans
Diana Heijmans
Wim van Empel
Wim van Empel
André Komáromi
André Komáromi
Sander van Dijk
Sander van Dijk
Vanessa de Veer
Vanessa de Veer