Voor een beter pensioen en een betere wereld

Beleggen doe je meestal met een lange termijn visie, maar bij pensioenbeleggen betekent dat een beleggingshorizon van zo’n 30 jaar. Daarom kijken we bij Asset Management naar hoe de bedrijven waarin we beleggen rekening houden met milieu, arbeidsomstandigheden en of het bedrijf goed wordt bestuurd. Daarover in gesprek gaan met grote bedrijven maakt het werk bij Asset Management nog uitdagender. 

Ontwikkeling van het vak en van jou persoonlijk 

Het vermogensbeheer bij APG wordt uitgevoerd door Asset Management. En hier draait alles om teamgeest, resultaat en ontwikkeling. Of je nu in Amsterdam, Heerlen, Hong Kong of New York zit, als je met goede ideeën komt, kun je deze  in de praktijk brengen. Want voor APG is innovatie het middel om voorop te blijven lopen in de snel veranderende wereld van pensioenvermogensbeheer. Het is een uitdagende werkplek die veel te bieden heeft, maar ook veel van je vraagt op het gebied van kennis, gedrag en vaardigheden.

Verantwoordelijkheid en verantwoording

APG is wereldwijd een van de grootste beheerders van pensioenvermogen. Zo’n 750 professionals van Asset Management zijn dagelijks bezig om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren op het pensioenvermogen tegen verantwoorde risico’s. Waarbij verantwoord beleggen en corporate governance altijd een rol spelen

Goede werkgever

We koesteren talent

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk hier al onze vacatures
Vragen? Stel ze aan ons team Sourcing!
Esther Scharloo
Esther Scharloo
Jeroen Goverde
Jeroen Goverde
Willemijn de Moor
Willemijn de Moor
Diana Heijmans
Diana Heijmans
Wim van Empel
Wim van Empel
André Komáromi
André Komáromi