Inge Murrer

Business & Information Consultant

Je werkt gedurende twee jaar op verschillende afdelingen. Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke groei. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je wordt uitgedaagd om je in diverse vraagstukken binnen de organisatie te verdiepen, variërend van pensioenadministratie tot ICT. Tevens wordt je tijdens deze periode begeleid door een coach.

Innovatie 2025

Tijdens het traineeship heb ik ervaren dat ik brede vraagstukken op het snijvlak van organisatieverandering/vernieuwing en HR enorm interessant vind. In mijn huidige functie als Business & Information Consultant krijg ik volop de kans om deze breedte op te zoeken. Voorbeelden van projecten waaraan ik werk zijn: implementatie van een ICT target operating model en APG's route naar innovatie in 2025.

Daarnaast biedt APG ander moois. Wij dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. Bijvoorbeeld door een scholenproject dat uitgevoerd wordt op basisscholen in de regio en waar collega's van APG een actieve rol in hebben. Ook ik neem daar heel graag aan deel. En zo is APG een interessant bedrijf met volop uitdagingen!

Inge Murrer