APG in de media

Nieuwste publicaties

Brochure Pensioen in Uitvoering

Het besturen van een pensioenfonds is een mooie en verantwoordelijke taak. Met APG legt u een stevig fundament onder uw pensioenuitvoering.

Pension doc., nummer 3, november 2016

Pensioen doc. verschaft achtergrondinformatie over pensioenen aan bestuurders, beleidsmakers, politici en wetenschappers.

AM View, jaargang 7, nummer 4, oktober 2016

AM View is een publicatie van APG Asset Management over vier cruciale beleggingsrisico’s voor pensioenfondsen: groei, inflatie, rente en valuta.

Sprekersbureau

  • Sprekersbureau van APG
    Bent u op zoek naar een spreker over onderwerpen die tot ons vakgebied behoren, neem dan contact met ons op via e-mailadres:
    group.communications@apg.nl

Woordvoerders

Harmen Geers

Hoofd mediarelaties APG & Woordvoerder APG Asset Management (inclusief verantwoord beleggen)
harmen.geers@apg.nl

Werknemersbestand mee laten bewegen met deelnemerspopulatie

Op 6 december heeft een nieuwe groep werkgevers uit de private en publieke sector hun handtekening gezet onder het Charter Diversiteit. Inmiddels hebben 80 bedrijven zich gecommitteerd aan meer diversiteit en een inclusief bedrijfsklimaat. Met het tekenen van het Charter Diversiteit verbinden deze bedrijven en organisaties zich aan concrete inspanningen gericht op een effectief diversiteitsbeleid. Renate Litjens, directeur Group Human Resources, ondertekende namens APG. Lees meer >


Dick van Well nieuw lid van de raad van commissarissen APG Groep


Veel ervaring in de bouwsector

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft Dick van Well (1948) benoemd tot lid van de raad van commissarissen (RvC) van APG Groep N.V. Zijn aanstelling is goedgekeurd door DNB. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar en is op 14 november 2016 ingegaan. Lees meer >

Effectieve ondersteuning van zelfmanagement voor consumenten


Netspar paper mede geschreven door APG'er Alwin Oerlemans

Het wordt steeds belangrijker om als consument zelf verantwoordelijkheid te nemen voor beslissingen over financiën en werk. Consumenten zullen in de toekomst beter voorbereid moeten zijn om gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding, pensionering of andere familiegebeurtenissen zelf op te vangen. In dit Netspar Paper is onderzocht hoe de consument beter in staat kan worden gesteld om risico’s zelf te managen. Lees meer >

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud