Publicaties

Jaarverslag APG Groep N.V. 2016

Jaarverslag APG Groep N.V. 2016

10 mei

2016 was een bewogen jaar met een aantal mondiale ontwikkelingen zoals de Brexit, het Oekraïne-referendum en de presidentsverkiezing in de Verenigde Staten. Daarnaast waren de pensioenmarkten volop in beweging. Door het jaar heen heeft APG actief deelgenomen aan een constructieve dialoog over een nieuw pensioenstelsel, waarbij de onderwerpen transparantie, keuzevrijheid en risicodeling hoog op de agenda stonden.

Factsheet Werkgeversdiensten

Factsheet Werkgeversdiensten

19 april

In deze factsheet vindt u in het kort wat Werkgeversdiensten van APG u kan bieden.

Brochure Werkgeversdiensten

Brochure Werkgeversdiensten

19 april

APG biedt u met werkgeversdiensten de zekerheid van deskundig advies en een zorg- vuldige uitvoering. Zowel voor werkgevers als werknemers. APG biedt u met werkgeversdiensten de zekerheid van deskundig advies en een zorg- vuldige uitvoering. Zowel voor werkgevers als werknemers.

Factsheet generatiepact

Factsheet generatiepact

01 februari

Het generatiepact is een instrument om verjonging van het personeelsbestand van gemeenten te stimuleren. Het biedt medewerkers vanaf een bepaalde leeftijd de mogelijkheid vrijwillig minder te gaan werken. Daarmee krijgen zij meer vrije tijd, kan de gemeente besparen op de loonkosten, en kunnen nieuwe, jongere medewerkers in dienst worden genomen. Meer informatie is overzichtelijk verwerkt in de factsheet generatiepact. Meer over de Werkgeversdiensten is te vinden op www.apg.nl/werkgeversdiensten

AM View, jaargang 8, nummer 2, april 2017

AM View, jaargang 8, nummer 2, april 2017

10 januari

AM View is een publicatie van APG Asset Management over vier cruciale beleggingsrisico’s voor pensioenfondsen: groei, inflatie, rente en valuta. AM View wil bestuurders en adviseurs van pensioenfondsen ondersteunen in control te zijn. Daarbij geldt dat de wijze waarop deze visie uiteindelijk in het beleggingsbeleid wordt vertaald, mede zal afhangen van de inhoud van het geldende beleggingsmandaat.

Brochure Pensioen in Uitvoering

10 januari

Het besturen van een pensioenfonds is een mooie en verantwoordelijke taak. Uw deelnemers en stakeholders rekenen op zorgvuldigheid, transparantie en goede prestaties door de jaren heen. In goede én in slechte tijden. Met APG legt u een stevig fundament onder uw pensioenuitvoering.

laden

Filter

Brochures
Jaarverslagen
Magazines
Verslagen verantwoord beleggen