"UPDATE" Principeakkoord pensioenstelsel

Nieuws 15 juni 2019

Nieuws 15 juni 2019

Gerard van Olphen, Voorzitter raad van bestuur APG Groep: “Vandaag is een nieuwe en belangrijke stap gezet op weg naar een vernieuwd pensioenstelsel.

Lees verder

Ellie Lust: ‘Bij mij hoort iedereen erbij’

Nieuws 14 juni 2019

Nieuws 14 juni 2019

APG wil diversiteit en inclusie binnen APG bevorderen. Daarom werd Ellie Lust uitgenodigd voor een paneldiscussie over dit onderwerp, waar onder ander managers van APG, Accenture, Brightlands, Conclusion en PNA aan deelnamen. De paneldiscussie vond plaats op 11 juni jl. op de Brightlands Campus in Heerlen.

Lees verder

Publieksverslag APG genomineerd voor Pensioen Pro Award 2019

Nieuws 07 juni 2019

Nieuws 07 juni 2019

Het nieuwe publieksverslag APG ‘Loop even mee’ is genomineerd voor de communicatie award van de Pensioen Pro Awards 2019. Door het verslag in een vernieuwend, interactief videoformat te gieten, laat APG kijkers persoonlijk ervaren dat ze met betrekking tot hun pensioen zelf keuzes kunnen maken. APG-fondsen ABP en PWRI zijn daarnaast genomineerd voor de publieksprijs: beste pensioenfonds van het jaar. De awards worden uitgereikt op 20 juni.

Lees verder

Publicaties

APG Publieksverslag 2018 - 'Loop even mee'
De toegankelijke, publieksvriendelijke variant van het jaarverslag van APG is ‘Loop even mee’. We nodigen iedereen uit om in een interactieve wereld te stappen, die is gefilmd vanuit het gezichtspunt van de kijker. Hiermee doorloop je samen met APG op een actieve manier door het pensioenjaar. Onderweg staan ze voor een aantal herkenbare dilemma’s over geld, duurzaamheid en de toekomst. Wat kies jij?

Bekijk hier ons interactieve publieksverslag
Jaarverslag APG Groep N.V. 2018
APG behaalde voor zijn pensioenfondsen en hun deelnemers over 2018 een gemiddeld extra rendement ten opzichte van de markt van 90 basispunten. Tegelijkertijd slaagde APG erin om de uitvoeringskosten per deelnemer met 6% te verlagen naar €69,40. Daarnaast verleende APG 850.000 deelnemers van ABP inzicht in pensioenvermogen via de Persoonlijke Pensioenpot en 56.000 deelnemers van SPW kregen financieel handelingsperspectief met de lancering van Helder Overzicht en Inzicht. De omzet van APG bedroeg in 2018 €1.036 miljoen. Het netto resultaat kwam uit op €48 miljoen. Dat blijkt uit het vandaag gepubliceerde jaarverslag.

Meer artikelen lezen?

Bekijk hier alle artikelen