APG actief op Global Climate Action Summit San Francisco

Nieuws 14 september 2018

Nieuws 14 september 2018

APG heeft de afgelopen tien jaar geen investeringen meer gedaan in kolengestookte elektriciteitscentrales en zal in de toekomst niet investeren in nieuwe kolen-gerelateerde infrastructuur.

Lees verder

APG en Corsair nemen meerderheidsbelang in Spaanse tolwegbeheerder Itínere

Nieuws 10 september 2018

Nieuws 10 september 2018

APG en fondsen gemanaged door Corsair Infrastructure Partners (“Corsair”) zijn overeengekomen een belang te nemen in, en hebben rechten uitgeoefend met betrekking tot, de acquisitie van een 59,2% meerderheidsbelang in Itínere Infraestructuras S.A. (“Itínere”) tegen een waardering van € 1.300 miljoen (op 100%-basis). Itínere is een belangrijke Spaanse infrastructuuronderneming die vijf volledig operationele tolwegconcessies in Noord-Spanje beheert.

Lees verder

APG verkoopt Inovita aan Keylane

Nieuws 05 september 2018

Nieuws 05 september 2018

APG verkoopt vandaag dochteronderneming Inovita (inclusief onderdeel Inotime) aan Keylane. De activiteiten van softwareleverancier Inovita passen niet langer bij de strategie van APG. Er zijn verder meerjarige afspraken gemaakt vanuit APG voor een samenwerking rond het systeem Lifetime.

Lees verder

Publicaties

Verslag Verantwoord Beleggen 2017
De beleggingen van APG die bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn in 2017 toegenomen tot €55,3 miljard. Vandaag publiceren we als APG ons Verslag Verantwoord Beleggen 2017, waarin we voor het eerst weergeven hoeveel van onze beleggingen die we namens onze klanten doen, bijdragen aan zaken als armoedebestrijding, goed onderwijs en betaalbare en schone energie. Lees voor meer informatie hierover en over onze andere stappen op het gebied van verantwoord beleggen ons Verslag Verantwoord Beleggen 2017.
Publieksverslag APG 2017
Vandaag lanceert APG 'De wereld achter jouw financiële toekomst, om je het Nederlandse pensioenstelsel en de wereld erachter op een andere manier te laten ervaren. Door de toevoeging van Augmented Reality, is er een extra digitale laag toegevoegd aan het verslag. Zodat elementen in jouw eigen omgeving tot leven komen. Download hieronder direct dit APG publieksverslag 2017. Ga naar apg.nl/publieksverslag voor meer toelichting.

Meer artikelen lezen?

Bekijk hier alle artikelen