Marcel Prins over alternatieve gegevens bij institutioneel beleggen

Nieuws 25 juni 2018

Nieuws 25 juni 2018

Marcel Prins (COO APG AM) publiceerde samen met Ashby Monk en Dane Rook van Stanford University een leidend artikel over het gebruik van alternatieve gegevens in institutioneel beleggen.

Lees verder

Bijdrage APG aan duurzame financieringsstrategie EU

Nieuws 20 juni 2018

Nieuws 20 juni 2018

APG’s hoofd Responsible Investment & Governance, Claudia Kruse, heeft met de High Level Expert Group (HLEG) on Sustainable Finance gewerkt aan een blauwdruk voor een duurzame financieringsstrategie voor de EU. De HLEG doet dit in opdracht van de Europese Commissie.

Lees verder

APG draagt bij aan oplossen Ierse woningnood

Nieuws 18 juni 2018

Nieuws 18 juni 2018

In het Financieele Dagblad van vandaag staat een artikel over een grote vastgoedinvestering van APG in Cherrywood, Ierland. Hier is APG een joint venture aangegaan met de Amerikaans projectontwikkelaar Hines, om onder meer ruim 1200 volledig onderhouden huurappartementen in het nieuwe stadscentrum te ontwikkelen.

Lees verder

Publicaties

Publieksverslag APG 2017
Vandaag lanceert APG 'De wereld achter jouw financiële toekomst, om je het Nederlandse pensioenstelsel en de wereld erachter op een andere manier te laten ervaren. Door de toevoeging van Augmented Reality, is er een extra digitale laag toegevoegd aan het verslag. Zodat elementen in jouw eigen omgeving tot leven komen. Download hieronder direct dit APG publieksverslag 2017. Ga naar apg.nl/publieksverslag voor meer toelichting.
Factsheet generatiepact
Het generatiepact is een instrument om verjonging van het personeelsbestand van gemeenten te stimuleren. Het biedt medewerkers vanaf een bepaalde leeftijd de mogelijkheid vrijwillig minder te gaan werken. Daarmee krijgen zij meer vrije tijd, kan de gemeente besparen op de loonkosten, en kunnen nieuwe, jongere medewerkers in dienst worden genomen. Meer informatie is overzichtelijk verwerkt in de factsheet generatiepact. Meer over de Werkgeversdiensten is te vinden op www.apg.nl/werkgeversdiensten

Meer artikelen lezen?

Bekijk hier alle artikelen