Reggie Pieters

Project Officer

In 2015 heb ik de opleiding communicatie medewerker afgerond. Project Officer vind ik een leuke en  afwisselende baan, waarin je naast de 'reguliere' werkzaamheden ook vaak 'hit & run' situaties tegenkomt. Dit betekent dat als er een deadline gehaald moet worden of wanneer er ineens iets tussen komt, je daarmee bezig bent. Je moet dus wel flexibel zijn, goed kunnen relativeren en vooral... stressbestendig zijn. Elke dag is een uitdaging, want je weet nooit hoe de dag begint óf eindigt!

Spin in het web

Ik bewaak de inhoudelijk belangrijke aandachtspunten in e-mails, vergaderstukken, publicaties, vakliteratuur en andere informatiebronnen. Voor de kunstcommissie van APG onderhoud ik bijvoorbeeld het contact met de kunstenaars. Daarnaast assisteer ik zelfstandig bij evenementen, seminars en overige teamprojecten. 

Ik heb veel profijt van mijn opleiding, aangezien ik ook actief word ingezet op de projecten van mijn collega's. Hierin krijg ik ook coaching en feedback, zodat ik direct kan leren en profiteren in de praktijk en je jezelf kan ontwikkelen (op persoonlijk- en zakelijk vlak). Mijn leidinggevende stimuleert mij in het ontwikkelen van talenten!

Reggie Pieters