Jean Paul van den Bout

System Engineer

Om zo een goed werkende maar vooral betrouwbare werkplek beschikbaar te stellen. De afdeling Windows Client Management is een dynamisch team dat zich verantwoordelijk voelt voor een goed werkende werkplek. Of je nu thuis, onderweg tussen de verschillende locaties of op kantoor aan het werk bent.

System Engineer

Als System Engineer en aanspreekpunt mag ik me in dit team bezig houden met werkzaamheden zoals het ontwikkelen en onderhouden van een veilige en betrouwbare werkplek en het beschikbaar stellen van ge-scripte applicaties via de verschillende platformen. Dit zorgt er weer voor dat onze klanten overal en op alle werkplekken hun applicaties beschikbaar hebben.

Verder zijn we ook verantwoordelijk voor het toepassen van een uniform beleid en behoren vragen, verzoeken en incidenten die klanten dagelijks hebben, tot mijn werkzaamheden. Dit maakt mijn baan ook zo leuk. Dit geeft me de mogelijkheid met de klant mee te denken om zo tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee zijn. Geen dag is hetzelfde. Als IT'er van APG Infrastucture Services ben ik daarom ook trots om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een infrastructuur en werkplek waar we voor staan!

Jean Paul van den Bout