Treasury & Trading

Ons Treasury Center biedt significante voordelen voor uw pensioenfonds

Het Treasury & Trading team voert voor de verschillende APG fondsen en pensioenfondsklanten alle aan- en verkopen uit van beursgenoteerde aandelen en obligaties. Het verhandelen van Over-The-Counter (OTC) derivaten en geldmarktinstrumenten is de verantwoordelijkheid van het Treasury Center.

De dienstverlening van het Treasury Center biedt significante voordelen voor uw pensioenfonds, zoals efficiënte uitvoering, lagere risico’s en lagere transactiekosten.

U hoeft bijvoorbeeld niet met iedere bank afzonderlijk een contract af te sluiten. Slechts één overeenkomst met het Treasury Center volstaat om toegang te krijgen tot marktpartijen. Dit is uniek in de markt omdat geen enkele Nederlandse vermogensbeheerder een dergelijke interne clearingstructuur heeft.

Bovendien biedt het eigen Treasury Center de mogelijkheid om snel te reageren wanneer de dynamiek van de financiële markten dat vraagt.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud