Toolkit Governance Pensioenfondsen uitgereikt

Staatssecretaris Klijnsma neemt eerste exemplaar in ontvangst

23 may 2014 -

Op 19 mei 2014 nam Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jetta Klijnsma, het eerste exemplaar in ontvangst van de Toolkit Governance Pensioenfondsen.


Tijdens een symposium dat georganiseerd werd door het Nationaal Register werd de herziene versie van de Toolkit gepresenteerd. De Toolkit ‘Governance Pensioenfondsen, een nieuwe fase’ bevat belangrijke informatie over het nieuwe besturen van een pensioenfonds.

Onder leiding van prof. dr. Mijntje Lückerath-Rovers (hoogleraar Corporate Governance) namen mr. Joanne Kellermann (directielid De Nederlandsche Bank), prof. mr. Steven Schuit (hoogleraar Corporate Governance) en dr. Edgar Karssing (universitair hoofddocent) de aanwezigen mee in de volgende fase van de governance van pensioenfondsen.

Lees hier een uitgebreid verslag van het symposium

De Toolkit is tot stand gekomen door het Nationaal Register in samenwerking met de Pensioenfederatie, PwC, SPO, Van Doorne, VITP en APG. Alwin Oerlemans en Franck Erkens van APG waren actief in de stuurgroep. Namens APG leverden ook Boudewijn Broers, Marijke Colly, Pieter van Foreest, Hans van der Meer en Manja Rietjens een bijdrage aan de totstandkoming van dit boek.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud