Rob Lake naar UNPRI

01 apr 2011 - APG

Rob Lake, Hoofd Sustainability en Governance van APG Asset Management, heeft een nieuwe functie geaccepteerd bij het VN initiatief Principles for Responsible Investment (PRI) in London.

Rob is in 2007 bij APG in dienst getreden om vorm te geven aan het Environment, Social & Governance-beleid en het integreren van ESG-criteria in het investeringsproces van APG. Hij vertrekt bij APG per april 2011.

Bij PRI zal Rob Lake verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het internationale netwerk en acceptatie van internationale standaarden voor duurzaam beleggen.

De Raad van Bestuur van APG is Rob veel dank verschuldigd voor het ESG-beleid dat hij de afgelopen vier jaren samen met zijn team van ESG-professionals heeft ontwikkeld. APG wenst hem veel succes in zijn nieuwe positie als directeur Strategische Ontwikkeling bij PRI.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud