Nieuwe samenstelling van de raad van commissarissen APG Groep N.V.

26 aug 2015 -

De raad van commissarissen van APG Groep N.V. heeft een nieuwe samenstelling. Twee vacatures zijn ingevuld met goedkeuring van de toezichthouders AFM en DNB en de aandeelhouders.

Roger van BoxtelRoger van Boxtel

Per 16 juli 2015 is de heer Roger van Boxtel benoemd als commissaris. Hij was onder andere Minister voor Grote Steden- en Integratiebeleid, Eerste Kamer fractievoorzitter voor D66 en voorzitter van de raad van bestuur van Menzis. Per 1 augustus 2015 treedt hij aan als (interim) president-directeur van de NS.


Claudia Zuiderwijk

Daarnaast is mevrouw Claudia Zuiderwijk toegetreden tot de raad van commissarissen. Haar commissariaat is ingegaan op 27 juli 2015. Claudia Zuiderwijk is op dit moment voorzitter van de Raad van Bestuur van de nieuwe  Kamer van Koophandel, die is ontstaan Claudia Zuiderwijkuit de fusie van 14 organisaties sinds januari 2014. Voorheen heeft zij onder andere gewerkt als bestuursvoorzitter Tergooiziekenhuizen, lid hoofddirectie Pink Roccade en als (interim) president-directeur van ProRail.

Met deze benoemingen bestaat de raad van commissarissen van APG Groep uit de volgende leden: Bart Le Blanc (voorzitter), Pieter Jongstra (vice-voorzitter), Edith Snoeij, Maes van Lanschot, Roger van Boxtel en Claudia Zuiderwijk.

 

Meer informatie:

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud