Nicoly Vermeulen nieuw lid van de Raad van Commissarissen

Tevens lid van de Auditcommissie

03 jan 2014 -

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft mevrouw Nicoly Vermeulen (1966) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van APG Groep N.V. , waarbinnen zij ook lid is van de Auditcommissie.

De ondernemingsraad is intensief betrokken geweest bij deze benoeming, aangezien voor deze positie sprake was van een versterkt aanbevelingsrecht.

Mevrouw Vermeulen heeft sinds 1993 brede expertise en werkervaring opgedaan in de bancaire/beleggingswereld en daarvoor gedurende haar academische carrière. Zij studeerde bedrijfsinformatica en bedrijfseconomie en behaalde tevens een MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mevrouw Vermeulen startte haar carrière bij ING waar zij diverse functies vervulde. Zij was onder andere werkzaam als General Manager in welke functie ze de zakelijke kredietverleningsketen optimaliseerde voor wat betreft de dienstverleningsprocessen, riskmanagement, IT en beheer.

Vanaf 2010 is zij lid van de Raad van Bestuur bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en verantwoordelijk voor de dienstverlening en het ICT bedrijf. Sinds 2012 is zij voorzitter van de Raad van Bestuur van SVB. Ook is zij sinds 2007 lid van diverse Raden van Commissarissen.

Mevrouw Vermeulen past, gezien haar deskundigheid, ervaring en achtergrond, uitstekend in het profiel dat door de Raad van Commissarissen is vastgesteld. De RvC is dan ook zeer verheugd met haar komst en verwacht dat mevrouw Vermeulen een waardevolle bijdrage zal leveren aan het toezicht op en advies aan de Raad van Bestuur van APG Groep NV.  

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud