Loyalis maatwerkadministratie naar APG

01 sep 2015 -

Met ingang van 1 september 2015 verandert Loyalis Maatwerkadministraties in APG. Onder de nieuwe naam blijven wij de vertrouwde diensten leveren.

Collectieve pensioenregelingen en sociale zekerheidsvoorzieningen zijn de laatste jaren sterk in beweging en hebben steeds meer raakvlakken. Loyalis Maatwerkadministraties is al sinds jaar en dag actief als dienstverlener op het gebied van pensioenen, sociale zekerheid en adviesdiensten. Gezien de genoemde ontwikkelingen heeft APG besloten deze activiteiten te zien als kernactiviteiten van APG en daarom voort te zetten als dienst van APG.

Werkgeversdiensten

APG biedt haar opdrachtgevers bestuursadvisering, asset management, pensioenadministratie en pensioencommunicatie. Werkgeversdiensten wordt hier als vijfde dienst aan toegevoegd met de overgang van Loyalis Maatwerkadministraties. Meer informatie kunt u vinden op de website van Werkgeversdiensten.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud