Innovatie in de pensioenbranche

12 jan 2015 - Robert Paling - Banking Review

Tijdens het aankomende Next Generation Pensioenen Event is Alwin Oerlemans, directeur institutional business development bij APG, één van de dagvoorzitters.

In een interview met hem op de website van Banking Review geeft hij aan dat de toon over ons stelsel soms veel te negatief is.

Op de vraag waarom innovatie zo belangrijk is in het pensioendomein, antwoordt Alwin het volgende: “Het is zaak dat de pensioensector zo goed mogelijk aansluit bij de maatschappelijke werkelijkheid op de oude dag als het gaat om consumptie, wonen en zorg. Ons pensioenstelsel steekt in de basis goed in elkaar. Je werkt een dag in de week voor je pensioen, dus de balans tussen inleggen, beleggen en informeren moet in orde zijn. Met name op dat laatste vlak is de afgelopen jaren veel winst geboekt.”
Alwin Oerlemans, directeur institutional business development bij APG

Lees hier het volledige interview op bankingreview.nl.
Voor meer informatie over het 'Next Generation' Pensioenen Event van 22 januari, klik hier

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud