Een vast aanspreekpunt

Onze klanten hebben een vast aanspreekpunt voor hun vermogensbeheer

Client Management is uw vaste aanspreekpunt binnen APG Asset Management. Deze financiële professionals zijn verantwoordelijk voor de implementatie van uw beleggingsbeleid en de begeleiding van al uw beleggingsprocessen.

Ze fungeren als schakel tussen uw pensioenfonds en het vermogensbeheerbedrijf. Denk aan de implementatie van uw beleggingsbeleid en het samenstellen van uw beleggingsportefeuille. We begeleiden u bij het volledige beleggingsproces en geven u integraal advies. U kunt ze benaderen met al uw vragen op gebied van vermogensbeheer. Vanuit hun fiduciare rol vertegenwoordigen zij uw belangen.

Client Management werkt via de juridische entiteit APG Asset Management N.V., die een AFM vergunning heeft voor het verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 2:96 van de Wet Financieel Toezicht. APG Asset Management N.V. is gevestigd te Amsterdam en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 58476369 en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud