Dick Sluimers benoemd tot commissaris van AkzoNobel

24 apr 2015 -

Op 22 april 2015 hebben de aandeelhouders van AkzoNobel tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) Dick Sluimers benoemd tot commissaris en lid van het Audit Committee.

Dick Sluimers commissaris  bij AkzoNobel

Drs. Dick Sluimers is sinds 2008 Chief Executive Officer van APG Groep N.V. Daarvoor was hij werkzaam als lid van de directieraad van ABP. Voordat Dick Sluimers overstapte naar ABP werkte hij 23 jaar voor diverse ministeries in Den Haag. Na beleidsfuncties op de departementen van Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd hij eind 1987 benoemd tot plaatsvervangend Directeur-generaal Volksgezondheid bij het Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur. In 1991 keerde hij terug naar het Ministerie van Financiën. Eerst als plaatsvervangend Thesaurier-generaal en later als Directeur-generaal van de Rijksbegroting.

Overige nevenfuncties

Dick Sluimers is lid van de Board of Trustees van de IFRS Foundation enlid van de Raad van Commissarissen van de kredietverzekeraar Atradius NV. Verder is Sluimers lid van het Curatorium Rijksacademie voor Financiën en Economie en lid van de Advisory Board van Netspar.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud