De kracht van onze pensioenadministratie

Welke voordelen heeft u van onze dienstverlening? We bieden een uitstekende incasso en excasso, snelle klachtenafhandeling en een efficiënte administratie in een goed beveiligde omgeving.

Efficiënt

U wilt er zeker van zijn dat uw administratie in goede handen is. Onze dienstverlening garandeert u een efficiënte administratie in een goed beveiligde omgeving. Wij werken met beproefde IT-systemen, die aansluiten op de specifieke wensen van uw fonds. Daardoor kunnen we optimale service leveren aan deelnemers, flexibel inspelen op veranderingen en maatwerk leveren. 

Succesvolle incasso en handhaving

Om aan uw verplichtingen te voldoen, wilt u zo snel mogelijk alle premies innen. Ervaring leert dat in branches waar marges onder druk staan, de afdracht van premies soms stagneert. We investeren daarom in een goede incasso en handhaving. U profiteert van de goede resultaten die we daarmee boeken. 

Excasso scoort goed

U streeft naar tevredenheid van gepensioneerde deelnemers. APG staat bekend als een pensioenuitvoerder met een uitstekende excasso. Uitkeringen zijn correct en op tijd, elke maand opnieuw. Betaaldata worden naar wens aangepast, tot grote tevredenheid van gepensioneerde deelnemers.

Klanttevredenheid en snelle klachtafhandeling

U streeft naar klanttevredenheid bij de deelnemers van het fonds. Essentieel hiervoor is onder andere het adequaat en tijdig afhandelen van klachten en bezwaren van deelnemers. We hebben hiervoor speciaal opgeleide pensioenspecialisten in dienst. Zij reageren snel op bezwaren en handelen deze zorgvuldig af.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud