Bart Le Blanc treedt toe tot de raad van commissarissen van APG Groep NV.

29 jul 2014 -

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de heer Dr. L.J.C.M. (Bart) Le Blanc (1946) benoemd tot lid van de raad van commissarissen van APG Groep NV. Zijn commissariaat is ingegaan op 22 juli 2014.

De heer Le Blanc kan bogen op ruime nationale en internationale financiële ervaring. In de afgelopen tien jaar was hij actief als chief financial officer bij URENCO Ltd. en bestuursvoorzitter bij ETC Ltd. Daarvoor was hij werkzaam bij F. van Lanschot Bankiers NV, de European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) te Londen en La Caisse des Dépôts et Consignations (CDC) in Parijs. Momenteel is hij senior partner bij Andreas Capital Group NV in Luxemburg.

De heer Le Blanc studeerde rechten en economie. Hij startte zijn loopbaan in 1973 bij de overheid op het Kabinet van de Minster-President. Zijn carrière bij de Rijksoverheid sloot hij af als Directeur Generaal van de Rijksbegroting. De heer Le Blanc heeft diverse nevenfuncties bekleed. Zo was hij tot voor kort bestuurslid en lid van de beleggings- en auditcommissie van Stichting Pensioenfonds ABP. Thans is hij niet-uitvoerend bestuurder (beleggingen) van het pensioenfonds KPN, lid van de raad van commissarissen van ETC Nederland BV en bestuurslid van Stichting Instituut GAK.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud