APG vrijwel stabiel in top 100 meest aantrekkelijke bedrijven van Nederland

Volgens onderzoek Incompany 500

02 jun 2014 -

Incompany 500 geeft aan dat APG in 2014 op de 92e plaats staat van meest aantrekkelijke bedrijven van Nederland. Het vakblad heeft onderzoek gedaan naar aantrekkingskracht en reputatie van 500 bedrijven.

“APG en Siemens (op plaats 91) hebben iets met elkaar gemeen. Beide bedrijven zijn voormalige sterren in het medewerkerstevredenheid onderzoek van Incompany 200. Ook APG scoorde tussen 2007 en 2011 enkel cijfers net onder de zevenenhalf – goed voor de top 10 – en verloor die superpositie eveneens in een paar jaar tijd. Vorig jaar eindigde APG op plaats 88 in het Incompany 200 onderzoek. Het grote verschil tussen beide organisaties is dat APG daarvan geen hinder lijkt te ondervinden als het gaat om aantrekkingskracht op stakeholders. In Incompany 500 scoort APG al zes jaar vlak. Dit jaar staat het bijvoorbeeld maar drie plaatsen lager dan vorig jaar. Waarom verliest Siemens in twee jaar tijd zo veel aantrekkingskracht en blijft dit APG volledig bespaard?”

 Bron: Incompany 500 (mei 2014).

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud