APG ondersteunt International Workplace Pride Conference 2015

Het motto van APG, morgen is vandaag, gebruiken wij onder andere als leidraad voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze bedrijfsvoering is er mede op gericht een leefbare wereld voor huidige en toekomstige generaties te creëren. Een onderdeel van deze leefbare wereld is inclusiviteit, waarin hetero, lesbienne, homo, biseksueel of transgender in verbondenheid met elkaar leven en werken.

International Workplace Pride Conference 2015

Op 26 juni vindt de International Workplace Pride Conference 2015 plaats in Amsterdam met als thema “The Value of Being Connected”. Een terugkerend Engelstalig evenement over de emancipatie van de LGBT community (lesbienne, homo, biseksueel of transgender). Het is toegankelijk voor de LGBT community, werkgevers, overheid en andere geïnteresseerden op dit gebied.

advertentie APG workplace pride's 2015 international conference

Bijdrage APG

APG levert een concrete bijdrage aan deze conferentie door de deelname van Marcel Prins, Chief Operating Officer APG Asset Management, aan het Executive Panel met de titel “Courageous Leadership“. Hierin staan vragen ter discussie zoals:

  • Wordt er ondersteuning geboden aan een LGBT-bestuurslid door medebestuursleden?
  • Moet een bedrijf, zeker als het internationaal zaken doet, zijn openlijke steun uitspreken voor de emancipatie van LGBT?

Daarnaast verzorgen Remko de Jong, managing director change bij APG Asset Management, en Esther Scharloo, corporate recruiter bij APG, de eerste sessie van de Work stream 4: Business Centers: LGBT Workplace Inclusion in the Fast Lane. Work streams zijn te vergelijken met workshops. Het thema van hun sessie is Amsterdam Zuidas: LGBT Workplace Inclusion. Een interactieve workshop waarin Remko zijn persoonlijke ervaring deelt en ze beiden een gesprek aangaan wat echte inclusiviteit inhoudt en hoe dit bereikt kan worden.

Meer informatie over Workplace Pride (alleen beschikbaar in Engels):

APG voorspelt vragen van pensioendeelnemers

Suggestie

APG voorspelt vragen van pensioendeelnemers

The times they are a-Changin'

Suggestie

The times they are a-Changin'