APG ondersteunt International Workplace Pride Conference 2015

Bijdrage aan inclusiviteit in het executive panel en de work stream

25 jun 2015 -

Het motto van APG, morgen is vandaag, gebruiken wij onder andere als leidraad voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze bedrijfsvoering is er mede op gericht een leefbare wereld voor huidige en toekomstige generaties te creëren. Een onderdeel van deze leefbare wereld is inclusiviteit, waarin hetero, lesbienne, homo, biseksueel of transgender in verbondenheid met elkaar leven en werken.

advertentie APG workplace pride's 2015 international conference International Workplace Pride Conference 2015

Op 26 juni vindt de International Workplace Pride Conference 2015 plaats in Amsterdam met als thema “The Value of Being Connected”. Een terugkerend Engelstalig evenement over de emancipatie van de LGBT community (lesbienne, homo, biseksueel of transgender). Het is toegankelijk voor de LGBT community, werkgevers, overheid en andere geïnteresseerden op dit gebied.

Bijdrage APG

APG levert een concrete bijdrage aan deze conferentie door de deelname van Marcel Prins, Chief Operating Officer APG Asset Management, aan het Executive Panel met de titel “Courageous Leadership“. Hierin staan vragen ter discussie zoals:

  • Wordt er ondersteuning geboden aan een LGBT-bestuurslid door medebestuursleden?
  • Moet een bedrijf, zeker als het internationaal zaken doet, zijn openlijke steun uitspreken voor de emancipatie van LGBT?

Daarnaast verzorgen Remko de Jong, managing director change bij APG Asset Management, en Esther Scharloo, corporate recruiter bij APG, de eerste sessie van de Work stream 4: Business Centers: LGBT Workplace Inclusion in the Fast Lane. Work streams zijn te vergelijken met workshops. Het thema van hun sessie is Amsterdam Zuidas: LGBT Workplace Inclusion. Een interactieve workshop waarin Remko zijn persoonlijke ervaring deelt en ze beiden een gesprek aangaan wat echte inclusiviteit inhoudt en hoe dit bereikt kan worden.

Meer informatie over Workplace Pride (alleen beschikbaar in Engels):

 

Lees meer:

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud