APG bepleit collectief pensioen in Brussel

De kracht van het collectieve stelsel

10 feb 2011 -

Dick Sluimers, CEO van APG, houdt tijdens het seminar ‘Pension Reform: Make or Brake’, een presentatie over der kracht van het collectieve pensioenstelsel.

Op donderdagochtend 10 februari 2011 vindt in Brussel het seminar ‘Pension Reform: Make or Brake’ plaats, georganiseerd door de Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE). Deze op twee na grootste fractie in het Europees Parlement, maakt zich sterk voor meer Europese samenwerking op financieel en economisch gebied. Tijdens het seminar gaan Europese pensioenexperts met elkaar in debat over de hervormingen die nodig zijn om de pensioenen in Europa voor de lange termijn veilig te stellen. Dick Sluimers, CEO van APG, zal tijdens het seminar een presentatie houden over de kracht van het Nederlandse collectieve pensioenstelsel. Daarbij bespreekt hij ook het Pensioenakkoord dat Sociale Partners in Nederland sloten om de pensioenen schokbestendiger te maken. Ook maakt Sluimers deel uit van het panel dat met de zaal debatteert over de duurzaamheid van de Europese pensioenstelsels.

Lees meer op www.alde.eu

Bekijk de presentatie op YouTube (Vanaf 0:53:17 tot 1:35:11) 

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud