APG benoemt Peter van Wageningen tot directievoorzitter Loyalis

APG heeft Peter van Wageningen (51) benoemd tot directievoorzitter van verzekeraar Loyalis. Loyalis is onderdeel van APG Groep.

In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor het beleid van deze verzekeraar (onderdeel van APG Groep) die gespecialiseerd is in aanvullende verzekeringen op pensioenregelingen. Peter van Wageningen volgt hiermee Joop Kanen op die deze functie de afgelopen periode op ad interim basis heeft vervuld.

Dick Sluimers, CEO APG Groep: 'Peter van Wageningen is gelet op zijn uitgebreide ervaring en expertise de juiste man op de juiste plaats. Met hem kan Loyalis verder uitgroeien om de beste nicheverzekeraar in het pensioenlandschap te worden.'

Peter van Wageningen heeft jarenlange eindverantwoordelijkheid gedragen in logistieke, zakelijke en financiële dienstverlening. Hij was de afgelopen tien jaar directievoorzitter van Yarden Holding BV. Daarvoor was hij onder andere commercieel directeur van Zilveren Kruis Achmea en vervulde hij directeursfuncties in de transportsector. Peter is gehuwd en heeft twee kinderen.

LifeSight mede door APG dochter Inadmin, nu ook voor kleinere werkgevers

Suggestie

LifeSight mede door APG dochter Inadmin, nu ook voor kleinere werkgevers

Beleggen in de VN-doelen, mét rendement

Suggestie

Beleggen in de VN-doelen, mét rendement