24/7 toegang tot de beurzen via lokale netwerken

Internationaal geori├źnteerd


Wie grootschalig in het buitenland investeert, heeft buitenlandse expertise en lokale netwerken nodig. Het zijn bij uitstek de lokale netwerken en persoonlijke contacten die toegang geven tot interessante beleggingen. En bij wereldwijd beleggen is het belangrijk om 24 uur per dag toegang tot de beurs te hebben. Daarom heeft APG een dochteronderneming in New York en Hong Kong.

New York

De financieel specialisten in New York houden zich vooral bezig met beleggingen op het gebied van vastrentende waarden, vastgoed, hedgefondsen, private equity en infrastructuur. APG Asset Management US Inc is gevestigd in Chrysler Center in het hart van Manhattan. In hetzelfde gebouwencomplex zit ook New Holland Capital (NHC). Deze hedgefundadviseur werkt exclusief voor APG Asset Management.

Hong Kong

Vanuit onze vestiging in Hong Kong volgen we van nabij de economische ontwikkelingen in het Verre Oosten. De focus ligt vooral op beleggingen in vastgoed, infrastructuur en aandelen opkomende markten. Hong Kong is als uitvalsbasis gekozen vanwege de strategische ligging in Azië waar de economie sterk in ontwikkeling is. Het team gebruikt  Hong Kong als een springplank naar een economisch interessante driehoek: de landen tussen Japan, India en Australië. Het kantoor van APG Asset Management Asia is in Chater House in het financieel centrum van Hong Kong.

Brussel

Om de belangen de van opdrachtgevende pensioenfondsen en van het Nederlandse pensioenstelsel te behartigen en deze onder de aandacht van de Europese beleidsmakers te brengen, heeft APG ook een vestiging in het Europese centrum van Brussel. Vlakbij de Europese Raad, het Europese Parlement, de Europese Commissie en de Ambassades van de Lidstaten. 

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud