Een vlekkeloze administratie ingericht naar life events

Wat houdt pensioenadministratie bij APG in?


APG voert de pensioenadministratie voor meer dan 15 fondsen (pensioenfondsen, Vut- en sociale fondsen) in de publieke en de private sector. We hebben brede ervaring op het gebied van pensioenadministratie en bieden maatwerk. Een pensioenadministratie waar u geen omkijken naar heeft.

Administreren, incasseren, handhaven en uitkeren

Als pensioenfondsbestuurder wilt u verzekerd zijn van een vlekkeloze administratie. APG zorgt voor het correct administreren van de pensioenrechten, evenals het tijdig incasseren van de premies en betalen van de uitkeringen. En we treden handhavend op als premies niet worden afgedragen. 

Degelijke pensioenadministratie

Een degelijke administratie is de basis van een goede pensioenuitvoering. De gegevens moeten correct en volledig zijn. Dit beheersen we tot in de puntjes, we sturen nagenoeg 100% van de aangesloten deelnemers een Uniform Pensioen Overzicht (UPO).  Als dat uw wens is, verzorgen we ook een persoonlijke digitale pensioenplanner voor deelnemers.

Pensioenadministratie op maat

Vanzelfsprekend verwacht u maatwerk. Dit kunnen we bieden omdat we brede ervaring hebben op het gebied van pensioenadministratie. APG voert de pensioenadministratie voor meer dan 30 fondsen (pensioenfondsen, Vut en sociale fondsen) in de publieke en de private sector. Deze fondsen verschillen voor wat betreft omvang, deelnemersbestand en pensioenregeling. Daarom werken we met geavanceerde systemen voor zowel omvangrijke als minder omvangrijke administraties. We zetten onze kennis en ervaring in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Pensioenadministratie ingericht naar life events

Uw deelnemers ontvangen communicatie die op hun persoonlijke situatie is afgestemd. De pensioenadministratie is ingericht op basis van life events. Zoals starten met werken, trouwen, scheiden of van baan veranderen. We meten regelmatig de tevredenheid van deelnemers over de informatie over de effecten die deze life events hebben op hun pensioen. Indien dit onvoldoende duidelijk is, passen we de communicatie aan.

Elk fonds zijn eigen accountteam

Bij wie kunt u terecht met uw vragen? APG werkt voor diverse pensioenfondsen die elk een eigen team hebben dat de pensioenadministratie verzorgt. Bij dit team kunt u altijd terecht, ze kennen de regeling van uw fonds tot in detail.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud