Pensioenuitvoering op maat voor ieder fonds

Maatwerk in dienstverlening


Bent u op zoek naar een pensioenuitvoerder die vermogensbeheer, administratie, communicatie en bestuursadvisering verzorgt? APG biedt deze dienstverlening voor 25 grote, middelgrote en kleine pensioenfondsen in de publieke en private sector.

Uw pensioenfonds is immers uniek voor wat betreft omvang, deelnemersbestand, belegd vermogen en problematiek. Omdat we inmiddels voor zoveel opdrachtgevers werken, hebben we ruime ervaring met het uitwerken van oplossingen op maat.

Uitgebreide analyse

Als pensioenfonds kunt u bij APG niet alleen kiezen voor verschillende producten en diensten, maar ook voor verschillende serviceniveaus. De samenwerking begint altijd met een zeer uitgebreide verkenning. Eerst vormen we ons een gedetailleerd beeld van uw fonds. Hoe zit het bestuur in elkaar? En hoe staat uw fonds er financieel voor? Hoe is de beleggingsportefeuille samengesteld? Daarnaast analyseren we relevante praktische zaken.

Voorstel voor dienstverlening

Op basis van uw wensen en dit beeld van uw fonds werken we een voorstel uit voor de ideale dienstverlening. Dat voorstel bespreken we uitvoerig met u. Uiteindelijk bepalen we samen hoe de dienstverlening precies wordt ingevuld. Dat is altijd maatwerk. Evenals de overgang van de pensioenuitvoering van de bestaande uitvoerder naar APG.

Eigen accountteam

Bij APG heeft u een eigen accountteam. Dit team inventariseert uw wensen en eisen en zorgt ervoor dat de dienstverlening naadloos hierop aansluit.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud