Een robuuste organisatie anticipeert op de toekomst

Deelnemingen APG Groep


APG Groep voert drie merken: APG, Loyalis en Inadmin.

APG logo

APG verzorgt bestuursadvisering, asset management, pensioenadministratie, –communicatie en werkgeverdiensten voor pensioenfondsen in de collectieve pensioenmarkt. APG regelt, namens zijn opdrachtgevers, het pensioen voor circa 4,5 miljoen mensen. APG opereert wereldwijd met kantoren in Heerlen, Amsterdam, Brussel, New York en Hong Kong.

Loyalis logo

Loyalis is specialist op het gebied van aanvullende (semi)collectieve en individuele inkomensarrangementen voor werkgevers en werknemers bij overheid, onderwijs, energie- en nutsbedrijven en de bouw. Die arrangementen sluiten naadloos aan op de collectieve pensioenregeling van deze sectoren. Meer informatie op www.loyalis.nl.  

 

inadmin logo

Inadmin voert de pensioen-, beleggings- en verzekeringsadministratie uit van beschikbare premieregelingen (defined contribution) voor Premie Pensioen Instellingen (PPI’s), (ondernemings) pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. De diensten van Inadmin kunnen modulair of gefaseerd worden afgenomen.

Kijk voor meer informatie op www.inadmin.nl.

 

 

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud