Transparant communiceren over het beheer van uw pensioenvermogen

Rapportages


Betrouwbare rapportages als basis voor goed beleggingsbeleid

Als pensioenfondsbestuurder wenst u tijdige, betrouwbare informatie. Ook deelnemers en toezichthouders vragen dat van u. Het is de basis voor goed beleggingsbeleid. Met behulp van up-to-date automatiseringssystemen zorgen we voor zorgvuldig afgewogen rapportages.

Als pensioenfondsbestuurder moet u de beleggingsrisico’s van uw fonds kunnen beheersen op basis van kwalitatief goede data. Betrouwbare informatie is immers de basis voor goed beleggingsbeleid. Wij leveren u afgewogen rapportages. U kunt vertrouwen op onze financiële rapportages zodat u gefundeerd beslissingen kunt nemen over het risiconiveau.

Elk jaar stuurt ons data warehouse duizenden rapporten uit met achtergronden, cijfers en analyses. Automatiseringssystemen zorgen voor de verwerking van ongeveer 800.000 financiële transacties. De rapportage aan de toezichthouders wordt vanzelfsprekend ook goed geregeld.

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud