Een uitgebalanceerde beleggingsmix samenstellen uit 14 beleggingsfondsen

Portefeuilleconstructie


Een gebalanceerde beleggingsmix samenstellen

Een optimaal rendement zorgt voor de gewenste groei van de pensioengelden. Daarnaast wilt u een deel van het risico afdekken om aan de verplichtingen van uw pensioenfonds te kunnen voldoen. Met een mix van beleggingsfondsen kunnen we uw pensioenvermogen adequaat beheren.

Voor het bereiken van een optimale samenstelling van uw portefeuille bieden wij u een breed palet aan beleggingscategorieën aan. U kunt kiezen uit 14 beleggingsfondsen.

Klik op een beleggingsfonds om een factsheet van het fonds te bekijken met meer uitleg over en belangrijke cijfers van het fonds.

Afhankelijk van uw beleggingsbehoeften stellen we, samen met uw pensioenfonds, een mix van beleggingsfondsen samen. Door een uitgebalanceerde combinatie van verschillende actieve beleggingsstijlen ontstaat een goede overeenstemming met de verplichtingen van uw pensioenfonds.

Treasury & Trading


Ons Treasury Center biedt significante voordelen voor uw pensioenfonds

Het Treasury & Trading team voert voor de verschillende APG fondsen en pensioenfondsklanten alle aan- en verkopen uit van beursgenoteerde aandelen en obligaties. Het verhandelen van Over-The-Counter (OTC) derivaten en geldmarktinstrumenten is de verantwoordelijkheid van het Treasury Center. Lees meer >

Uw pensioenartikelen

inhoud

Reader uitleg | Deel uw reader

U bevindt zich op uw eigen reader-pagina waar u de voor u interessante artikelen kunt verzamelen en bewaren. U kunt inloggen zodat u deze reader overal kunt lezen. U bent nog niet ingelogd en daarom worden deze artikelen alleen in deze sessie bewaard.

Login met uw Twitter of uw Facebook of uw LinkedIn account

Print de reader inhoud