Uitgelichte vacatures


Resource Planner

Heerlen, Amsterdam | Voltijd (38 uur)

WO Stage opdracht Communicatie e/o HR

Heerlen | Voltijd (38 uur)

Instroom en doorstroom op functies bij APG.

Na het afronden van de opleiding Facility Management heb ik Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. In 2010 ben ik bij APG begonnen als corporate trainee en sinds 2012 ben ik werkzaam als junior business consultant.

Het traineeship bij APG vond ik een uitgelezen kans om mij te oriënteren op wat ik echt leuk vind. Dit heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Het is een mooie manier om de organisatie te leren kennen. Je werkt gedurende 2 jaar op verschillende afdelingen. Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke groei. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je wordt uitgedaagd om je in diverse vraagstukken binnen de organisatie te verdiepen, variërend van HR tot IT. Tevens word je tijdens deze periode begeleid door een mentor.

Lees meer van Inge Murrer

Vragen? Vraag het ons!

Esther Scharloo
Esther Scharloo

APG Recruitment & Career Center

  • My status
Chantal van Hilst
Chantal van Hilst

APG Recruitment & Career Center

  • My status
Joëlle Souren
Joëlle Souren

APG Recruitment & Career Center

  • My status

Agenda


februari 05

Event: Erasmus Recruitment Days

De Erasmus Recruitment Days (ERD) is het grootste jaarlijkse campus recruitment evenement in Europa. Tussen 28 januari en 11 februari 2015 zijn er op de Erasmus Universiteit Rotter ... Lees meer

Tijd : 09:00 Tot 21:00, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam

Actueel


50 APG’ers lopen de New York Marathon uit

Op zondag 2 november stonden ruim 50 APG’ers uit Hong Kong, New York, Amsterdam en Heerlen aan de start van de New York City Marathon: vijftig uit Nederland, twee van ons kantoor in Hong Kong en vier collega’s uit New York. Allemaal hebben ze de finish gehaald.

Lees meer
APG nr 8 in de top 20 grootste werkgevers Limburg
APG in Top 400 Asset Managers
APG en duurzame energie
APG’er wint scriptieprijs


Werken bij APG

Vandaag zijn de nieuwe trainees gestart! Welkom; Marion, Hans, Robert-Jan, Hidde, Elianne, Joost, Don, Patroesjka.Heel veel succes allemaal!

Werken bij APG

Heb je goed gevoel voor detail zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen? Wellicht is dit de volgende stap. apg.nl/nl/vacature/bu…

Werken bij APG

Heb je een stevige achtergrond in operations processen in een Asset Management omgeving? apg.nl/nl/vacature/%2…

Werken bij APG

Er staan weer nieuwe vacatures op onze carrière website! Wellicht is dit jouw volgende stap. apg.nl/nl/vacature/le…

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn

Ontwikkel jezelf

Professionals voelen zich thuis in de internationale werkomgeving van APG. Werken bij APG betekent werken in een op ontwikkeling gerichte omgeving. De doelen van APG vertalen wij voortdurend in competenties van medewerkers, op het gebied van gedrag, kennis en vaardigheden. APG is een organisatie met een unieke kennis op pensioengebied. De wereld van pensioenen is op dit moment volop in beweging. Als je bij APG werkt, zit je daar middenin. Je krijgt de kans om mee te denken en een bijdrage te leveren aan die veranderingen. Als je geïnteresseerd bent, is dit de plek om jezelf verder te ontwikkelen. APG biedt alle mogelijkheden om te groeien naar een boeiende functie met eigen verantwoordelijkheid.


Facebook link Brasserie Schaloen

Gratis BROCANTE & ANTIEK FAIR KERSTEDITIE KASTEEL SCHALOEN Zaterdag 29 en zondag 30 november https://www.facebook.com/events/334804380032218/

Facebook photo APG

Facebook link Consultancy.nl

APG partner van Smart Services Campus » http://goo.gl/SNfO1F

Facebook link Consultancy.nl

APG partner van Smart Services Campus » http://goo.gl/SNfO1F